Instelbare dempers

Instelbare dempers van Brimotech®

Instelbare demper

Brimotech BV heeft samen met partner Vapsint s.r.l. nieuwe instelbare dempers ontwikkeld.

Meer informatie

Na diverse geluiden vanuit de markt waarbij steevast de (te) hoge kostprijs voor een instelbare demper naar voren komt is er besloten een nieuw type te ontwikkelen welke met de bestaande technieken en machinepark geproduceerd kan worden. Hierdoor is de kostprijs aanzienlijk lager dan instelbare dempers uit met name de diverse Duitse producties. Deze dempers zijn heel eenvoudig in te stellen door middel van het verdraaien van de zuigerstang t.o.v. de cilinder in geheel uitgeschoven positie.

Met name voor applicaties waarbij altijd dezelfde afmeting demper wordt toegepast maar veelal andere dempkrachten zijn deze dempers de oplossing. Ook voor protobouw waarbij de fysieke maatvoeringen bekend zijn maar de juiste dempkracht nog onbekend, zijn deze instelbare dempers perfect.

Na het instellen op de gewenste demping kan deze naar Brimotech retour en zal de juiste specificatie worden gemeten en vastgelegd voor eventuele serieproductie in een vaste uitvoering. Deze dempers zijn voorzien van metrisch draad aan beide zijden waardoor veel typen aansluitdelen mogelijk zijn.

Maatwerk is waar Brimotech groot in is, daarom zullen deze dempers óók klantspecifiek geproduceerd worden, naast een aantal standaard maatvoeringen.

RVS316 is tevens een mogelijkheid.

Meer informatie

Benieuwd welk product u het beste kunt toepassen in uw systeem? Geef uw wensen aan ons door en wij maken een berekening op maat voor u. Vul onderstaand contactformulier in of neem contact met ons op via +31 0320 769 103.