Gasveren voor zonwering

Creëer sterke en makkelijk bedienbare zonwering door gebruik te maken van gasveren. Ideaal voor de productie van knikarmen, terrasoverkappingen, uitvalschermen en windvaste armen. Voor elk type zonwering is het juiste soort gasveer te vinden. Ga voor de gasveren van Brimotech en profiteer van de volgende voordelen:

 • Advies op maat voor de productie van zonwering met gasveren
 • Binnen 24 uur een prijsindicatie
 • Gasveren van hoogstaande kwaliteit
 • Produceer producten van hoogstaande kwaliteit

Hoe werkt een gasveer

Een gasveer stelt de consument in staat om gemakkelijk de zonwering in te klappen en uit te klappen. Dit komt doordat een gasveer beschikt over een zuigerstang, een zuiger en stikstof. Met een gasveer die voorzien is van een hydraulisch systeem kunt u zonwering maken die beschikt over automatische verduistering.

Doorsnede gasveer

Soorten gasveren

Er zijn verschillende soorten gasveren. U zet ze bijvoorbeeld in voor:

 • Terrasschermen
 • Zonneschermen
 • Zonwering voor glazen overkappingen
 • Terrasoverkappingen
 • Knikarmen
 • Windvaste armen
 • Uitvalschermen

Wilt u weten welk type gasveer u nodig heeft voor uw zonwering? Neem dan contact met ons op via de onderstaande buttons. Onze specialisten helpen u graag verder.

Gasveren voor een serre, veranda of glazen overkapping

Verkoopt of produceert u glazen veranda’s? Dan zijn long stroke gasveren perfect om de gehele ruimte te voorzien van zonwering. Met de long stroke variant kan een zonnedoek namelijk over het glazonplafond spannen. Daarnaast stelt deze gasveer u in staat om een constructie te bouwen waarmee de zonwering gedeeltelijk ingeklapt kan worden. Zo heeft de gebruiker zelf in de hand hoeveel zonlicht hij toelaat.

Onderhoud van gasveren in zonweringen

De gasveren voor zonwering zijn onderhoudsarm. Dit betekent er geen periodiek onderhoud nodig is. Het belangrijkste is dat de gasveer niet beschadigt raakt de tijdens de installatie. We vertellen u graag meer over de installatie adviezen en andere mogelijkheden. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Vraag gasveren voor uw zonwering aan

Produceert u zonwering met gasveren of bent u van plan om dit te gaan doen? Vul dan het onderstaande formulier in om binnen 24 uur een vrijblijvende prijsindicatie te ontvangen. Geef als opmerking een zo gedetailleerd mogelijke beschrijving van uw aanvraag. Op die manier kunnen we een precieze inschatting maken van de kosten en de benodigde werkzaamheden.

  Kosteloos gasveer berekening aanvragen


  Specificaties


  Gasveer in luik situatie

  Gasveer in klep situatie  Contactgegevens

  Benieuwd welk product u het beste kunt toepassen in uw systeem? Geef uw wensen aan ons door en wij maken een berekening op maat voor u. Vul onderstaand contactformulier in of neem contact met ons op via +31 0320 769 103.