Gasveren voor zonwering

Ontdek een wereld van mogelijkheden voor uw zonweringsystemen met Brimotech. Creëer zonwering van ongeëvenaarde kwaliteit en gebruiksgemak dankzij onze geavanceerde gasveeroplossingen. Als toonaangevende partner voor fabrikanten van zonweringsystemen, nodigen we u uit om uw producten naar een hoger niveau te tillen.

Bent u op zoek naar de ultieme combinatie van kracht en eenvoud? Bij Brimotech hebben we de perfecte gasveren die naadloos aansluiten op uw behoeften. Of het nu gaat om knikarmen, terrasoverkappingen, uitvalschermen of windbestendige armen, onze op maat gemaakte gasveren worden speciaal ontworpen om de exacte kracht te leveren die uw systeem vereist. Verhoog niet alleen de prestaties, maar zorg ook voor een soepelere en veiligere werking van uw zonweringsystemen.

Waarom zou u genoegen nemen met standaardoplossingen wanneer u de mogelijkheid heeft om uw zonweringsystemen te optimaliseren met Brimotech’s op maat gemaakte gasveren? Ons team van experts staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces, van concept tot realisatie. Maak vandaag nog kennis met de innovatie en kwaliteit die Brimotech te bieden heeft. Samen verleggen we de grenzen van wat mogelijk is in de wereld van zonweringsystemen!

Type zonweringsystemen waar onze Brimotech gasveren geschikt voor zijn:

Er zijn verschillende soorten gasveren. U zet ze bijvoorbeeld in voor:

 • Terrasschermen
 • Zonneschermen
 • Zonwering voor glazen overkappingen
 • Terrasoverkappingen
 • Knikarmen
 • Windvaste armen
 • Uitvalschermen

Brimotech gasveren ook geschikt voor een serre, veranda of glazen overkapping

Verkoopt of produceert u glazen veranda’s? Dan zijn long stroke gasveren perfect om de gehele ruimte te voorzien van zonwering. Met de long stroke variant kan een zonnedoek namelijk over het glazen plafond gespannen worden. Daarnaast stelt deze gasveer u in staat om een constructie te bouwen waarmee de zonwering gedeeltelijk ingeklapt kan worden. Zo heeft de gebruiker zelf in de hand hoeveel zonlicht hij toelaat.

Onderhoudsvriendelijke gasveren in uw zonweringen

Onze Brimotech gasveren voor zonwering zijn onderhoudsvriendelijk. Dit betekent dat er geen periodiek onderhoud nodig is. Wel is het belangrijk dat de gasveer niet beschadigd raakt tijdens de installatie. We vertellen u graag meer over de installatie-adviezen en andere mogelijkheden om de levensduur van uw gasveren voor zonwering te verlengen »

Vraag gasveren voor uw zonwering aan

Produceert u zonwering met gasveren of bent u van plan om dit te gaan doen? Vul dan het onderstaande formulier in om binnen 24 uur een vrijblijvende prijsindicatie te ontvangen. Geef als opmerking een zo gedetailleerd mogelijke beschrijving van uw aanvraag. Op die manier kunnen we een precieze inschatting maken van de kosten en de benodigde werkzaamheden.

Met onze toewijding aan kwaliteit en service, kunt u erop vertrouwen dat u bij Brimotech Solutions de beste oplossingen en ondersteuning krijgt die u nodig heeft om uw bedrijf vooruit te helpen. Kies voor Brimotech Solutions en ervaar de voordelen van hoogwaardige gasveren en dempers voor uw specifieke branche. Ga voor de gasveren van Brimotech en profiteer van de volgende voordelen:

 • Advies op maat voor de productie van zonwering met gasveren;
 • Gasveren van hoogstaande kwaliteit;
 • Binnen 24 uur een prijsindicatie;
 • Eigen 3D-engineering;
 • Wij nemen de berekening uit handen;
 • Levering binnen 24 uur in Nederland mogelijk, indien op voorraad in ons eigen magazijn.

Benieuwd welk product u het beste kunt toepassen in uw systeem? Geef uw wensen aan ons door en wij maken een berekening op maat voor u. Vul onderstaand contactformulier in of neem contact met ons op via +31 0320 769 103.