Gasveren voor fietsparkeersystemen

Met behulp van een gasveer maakt u van een fietsenstalling een efficiënt fietsparkeersysteem. De gasveer zorgt ervoor dat fietseigenaren gemakkelijk hun fiets plaatsen en pakken in een opgehoogd fietsenrek. Schakel Brimotech Solutions in voor de gasveren van uw fietsparkeersystemen en profiteer van de volgende voordelen:

 • Deskundig advies op maat
 • Snel duidelijkheid, ontvang binnen 24 uur een prijsindicatie
 • Bestel kwalitatief hoogstaande gasveren, dempers en aansluitdelen
 • Diverse soorten dempingen in beide richtingen mogelijke
 • Gasveren ontwikkeld specifiek voor uw systeem

Telefonisch contact info@brimotech.nl

Hoe werkt het?

De gasveer zorgt ervoor dat uw fietsparkeersysteem bijna vanzelf het fietsenrek in de juiste positie brengt. Dit komt doordat de gasveer voorzien is van een zuigerstang, een specifieke zuiger en stikstof. Door het verschil in oppervlakte is de veer nauwkeurig af te stellen en kunnen we de kracht precies afstemmen op uw fietsenrek. Daarbij werkt de demping van de gasveer in beide richtingen. Brimotech ontwikkeld de gasveren voor u op maat, waardoor ze perfect passen in uw fietsparkeersysteem.

Wat is de levensduur van fietsparkeersystemen met gasveren?

De gasveren van Brimotech Solutions behoren tot de absolute top. In uitvoerige testen is aangetoond dat ze 100.000 bewegingen kunnen doorstaan, zonder overmatige lekkage te vertonen. Dit is een goede richtlijn bij het bepalen van de duurzaamheid van uw fietsparkeersysteem. Wilt u meer informatie over de verwachte levensduur van onze gasveren? Neem dan gerust contact met ons op.

Onderhoud uw fietsparkeersysteem

Onze veren zijn onderhoudsvriendelijk, het is dan ook niet nodig om ze periodiek te bewerken. Om de levensduur van uw fietsenrekken met gasveren te verlengen, is het belangrijk om ze op de juiste manier te onderhouden. Plaats de fietsenrekken op een droge locatie met een redelijk stabiele temperatuur, zoals een ondergronds fietsenhok. Zorg ervoor dat het mechanisme niet in aanraking komt met verf, vet of olie.

Uw parkeersysteem instellen

Houd tijdens het instellen van uw fietsparkeersysteem rekening met de afstemming van de kracht van de gasveer. Dit doet u door het verschil in oppervlakte te vergroten of te verkleinen. Het is belangrijk om hierbij rekening te houden met temperatuurverschillen. Dit heeft namelijk invloed op de kracht van uw gasveer. Per 10 ºC temperatuurverschil, verandert de kracht van de veer met 3,4 %. Hoewel het voor de levensduur van uw fietsenrek beter is om ze in een stabiele en droge omgeving te plaatsen, zijn onze gasveren bestand tegen temperaturen van -30°C tot +80°C.

Gasveren voor fietsparkeersystemen aanvragen

Heeft u interesse in gasveren voor fietsparkeersystemen? Vul dan het onderstaande formulier in. We sturen u binnen 24 uur een vrijblijvende prijsopgave op.

  Kosteloos gasveer berekening aanvragen


  Specificaties


  Gasveer in luik situatie

  Gasveer in klep situatie  Contactgegevens

  Neem contact op

  Wilt u meer informatie over onze gasveren of advies over het ontwikkelen van uw fietsparkeersysteem? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31(0)320 769103 of een mail te sturen naar info@brimotech.nl. We helpen u graag verder.

  Benieuwd welk product u het beste kunt toepassen in uw systeem? Geef uw wensen aan ons door en wij maken een berekening op maat voor u. Vul onderstaand contactformulier in of neem contact met ons op via +31 0320 769 103.