Gasveren voor fietsparkeersystemen

Met behulp van een gasveer maakt u van een fietsenstalling een efficiënt fietsparkeersysteem. De gasveer zorgt ervoor dat fietseigenaren gemakkelijk hun fiets plaatsen en pakken in een opgehoogd fietsenrek. Onze gasveren worden ook gebruikt om de veiligheid van fietsparkeersystemen te verbeteren. Een goed ontworpen gasveersysteem kan bijvoorbeeld zorgen voor een gecontroleerde en veilige beweging van de systemen. Dit kan de kans op letsel of schade verminderen en de levensduur van het product verlengen.

Wat is de levensduur van fietsparkeersystemen met gasveren?

De gasveren van Brimotech Solutions behoren tot de absolute top. In uitvoerige testen is aangetoond dat ze 100.000 bewegingen kunnen doorstaan, zonder overmatige lekkage te vertonen. Dit is een goede richtlijn bij het bepalen van de duurzaamheid van uw fietsparkeersysteem. Wilt u meer informatie over de verwachte levensduur van onze gasveren? Neem dan gerust contact met ons op.

Onderhoudsvriendelijke gasveren voor uw fietsparkeersysteem

Onze Brimotech gasveren zijn onderhoudsvriendelijk, het is dan ook niet nodig om ze periodiek te bewerken. We vertellen u graag meer over de installatie-adviezen en andere mogelijkheden om de levensduur van uw gasveren voor uw fietsparkeersysteem te verlengen ».

Uw parkeersysteem instellen

Houd tijdens het instellen van uw fietsparkeersysteem rekening met de afstemming van de kracht van de gasveer. Dit doet u door het verschil in oppervlakte te vergroten of te verkleinen. Het is belangrijk om hierbij rekening te houden met temperatuurverschillen. Dit heeft namelijk invloed op de kracht van uw gasveer. Per 10 ºC temperatuurverschil, verandert de kracht van de veer met 3,4 %. Hoewel het voor de levensduur van uw fietsenrek beter is om ze in een stabiele en droge omgeving te plaatsen, zijn onze gasveren bestand tegen temperaturen van -30°C tot +80°C.

Gasveren voor fietsparkeersystemen aanvragen

Heeft u interesse in gasveren voor fietsparkeersystemen? Vul dan het onderstaande formulier in. We sturen u binnen 24 uur een vrijblijvende prijsopgave op.

Schakel Brimotech Solutions in voor de gasveren van uw fietsparkeersystemen. Met onze toewijding aan kwaliteit en service, kunt u erop vertrouwen dat u bij Brimotech de beste oplossingen en ondersteuning krijgt die u nodig heeft om uw bedrijf vooruit te helpen. Kies voor Brimotech Solutions en ervaar de voordelen van hoogwaardige gasveren en dempers voor uw specifieke branche:

  • Deskundig advies op maat;
  • Snel duidelijkheid, ontvang binnen 24 uur een prijsindicatie;
  • Bestel kwalitatief hoogstaande gasveren, dempers en aansluitdelen;
  • Diverse soorten dempingen in beide richtingen mogelijke;
  • Gasveren ontwikkeld specifiek voor uw fietsparkeersysteem;
  • Eigen 3D-engineering;
  • Wij nemen de berekening uit handen;
  • Levering binnen 24 uur in Nederland mogelijk, indien op voorraad in ons eigen magazijn.

Benieuwd welk product u het beste kunt toepassen in uw systeem? Geef uw wensen aan ons door en wij maken een berekening op maat voor u. Vul onderstaand contactformulier in of neem contact met ons op via +31 0320 769 103.