Gasveer berekenen

Kosteloos en vrijblijvend een gasveer berekening laten maken? Laat een gasveer berekenen door de engineers van Brimotech Solutions. Als specialist op het gebied van gasveren voorzien we u graag van het beste advies. Als u Brimotech inschakelt voor het laten maken van een gasveer berekening, profiteert u altijd van de volgende voordelen:

 • Brimotech is specialist in gasveren met ruim 40 jaar ervaring
 • Uw partner op het gebied van gasveren, dempers en aansluitdelen
 • Kosteloos en eenvoudig online een gasveer berekening aanvragen
 • Ontvang binnen 24 uur uw berekening
 • Advies op maat

Aanvraagformulier gasveer berekenen

Via het onderstaande formulier kunt u kosteloos een gasveer berekening aanvragen. Nadat u het aanvraagformulier naar ons heeft verzonden, ontvangt u binnen een dag een reactie. In de antwoordmail vindt u uw gasveer berekening en een passend voorstel, eventueel in uw 3D-tekening ingepast.

  Kosteloos gasveer berekening aanvragen


  Specificaties


  Gasveer in luik situatie

  Gasveer in klep situatie  Contactgegevens

  Waar heeft u een gasveer berekening voor nodig?

  U kunt de engineers van Brimotech inschakelen voor het berekenen van gasveren voor vrijwel elke toepassing in diverse sectoren, zoals:

  Stappen gasveer berekening aanvragen

  Wilt u een gasveer laten berekenen door de engineers van Brimotech? Via ons gebruiksvriendelijke formulier kunt u eenvoudig online een gasveer berekening aanvragen. Volg hiervoor ons 8-delige stappenplan.

  1. Bepaal welke soort gasveer u nodig heeft
  2. Voer de technische gegevens in

  3. Selecteer het gewenste materiaal

  4. Bepaal de bevestigingspunten

  5. Schrijf aanvullende opmerkingen op

  6. Upload eventuele bestanden

  7. Vul uw contactgegevens in

  8. Verstuur het aanvraagformulier

  Stap 1: bepaal welke soort gasveer u nodig heeft

  Geef aan of u een gasveer voor een klep of luik nodig heeft. Dit doet u door de afbeelding met het luik of de klep te selecteren.

  Stap 2: voer de technische gegevens in

  Het is belangrijk dat u de gegevens zo precies mogelijk invult. Op die manier kunnen onze engineers nauwkeurig de gewenste gasveer berekenen en binnen 24 uur een gasveer berekening naar u sturen. Hieronder geven we u meer uitleg over wat de technische specificaties inhouden en hoe u ze moet invoeren.

  Aanvangshoek (in graden)

  Bij een reguliere kist is de aanvangshoek standaard 0 graden, omdat de klep dan horizontaal is. Bij een marktkraam is de aanvangshoek standaard -90 graden, omdat de klep dan verticaal is. Dit heeft wel enige uitzonderingen, maar over het algemeen kunt u rekening houden met 0 graden. Dit hebben we al voor u ingevuld.

  Lengte (H) klep/luik (in mm)

  De lengte van de klep of het luik is meestal de afstand vanaf het uiteinde tot aan de scharnieren. Let er goed op dat u lengte en breedte niet met elkaar verwisselt.

  Afstand ZP (zwaartepunt)

  Geef aan waar het zwaartepunt van de klep of het luik moet komen te liggen. Probeer dit zo nauwkeurig mogelijk in te vullen.

  Openingshoek (in graden)

  De openingshoek is het tegenovergestelde van de aanvangshoek. De openingshoek van een reguliere kist is tussen de 85 en 90 graden en van een marktkraam 0 graden. Ook dit kan uitzonderingen hebben.

  Gewicht (in kg)

  Het is belangrijk om zo nauwkeurig mogelijk in te vullen hoe zwaar de klep of het luik is. We voeren de gasveer berekening in op basis van hoeveel kilogram de gasveren moeten kunnen dragen.

  Aantal gasveren per situatie

  Geef aan hoeveel gasveren u aan de klep of het luik gemonteerd wilt hebben. Over het algemeen passen we bij Brimotech twee gasveren toe, aan iedere kant één.

  Stap 3: selecteer het gewenste materiaal

  Welk materiaal we voor de gasveren gebruiken, is helemaal aan u. U kunt kiezen uit gasveren van staal of RVS 316. Al onze stalen gasveren hebben een zwartgelakte stalen cilinder en een hard verchroomde zuigerstang. Mede hierdoor werken ze hartstikke goed bij temperaturen van -30 °C tot +80 °C en kunnen ze krachten aan van 20N tot wel 5200N.

  Onze diverse RVS 316 gasveren worden in veel verschillende sector ingezet en kunnen eveneens krachten aan van 20N tot wel 5200N. We produceren RVS 316 gasveren meestal naar wens van de klant.

  Stap 4: bepaal de bevestigingspunten

  Geef aan of Brimotech voor u de bevestigingspunten mag bepalen. Wilt u liever zelf beslissen waar we de gasveren bevestigen? Vul de gewenste posities dan zo precies mogelijk in.

  Stap 5: schrijf aanvullende opmerkingen op

  Als u nog aanvullende opmerkingen heeft, gebruik hiervoor dan het opmerkingenveld.

  Stap 6: upload eventuele bestanden

  Wanneer u foto’s heeft die onze engineers kunnen helpen bij het maken van de gasveer berekening, upload ze dan door op ‘Bestanden kiezen’ te klikken.

  Stap 7: vul uw contactgegevens in

  Voer de volgende contactgegevens in: (bedrijfs)naam, e-mail en telefoonnummer. Uw naam en e-mailadres moeten verplicht worden ingevuld. Hierdoor kunnen we u binnen 24 uur een gasveer berekening opsturen met een passend voorstel.

  8: verstuur het aanvraagformulier

  Verstuur het aanvraagformulier. De engineers van Brimotech gaan direct aan de slag om uw gasveer nauwkeurig te berekenen.

  Benieuwd welk product u het beste kunt toepassen in uw systeem? Geef uw wensen aan ons door en wij maken een berekening op maat voor u. Vul onderstaand contactformulier in of neem contact met ons op via +31 0320 769 103.