Engineering

Voor onze vaste relaties binnen de gasveren en dempers doen wij veel op het gebied van engineering. Het gebruik van 3D-engineering stelt Brimotech Solutions in staat om gedetailleerde en nauwkeurige ontwerpen te maken voor op maat gemaakte producten. Dit helpt bij het visualiseren van het eindproduct en het optimaliseren van het ontwerp voordat de productie begint. Het resultaat is een betere pasvorm en functionaliteit van de producten.

Wij nemen graag het specialistisch werk van u uit handen

Wanneer u een systeem heeft waarvoor gasveren berekend moeten worden, kunt u ons elk type 2D/3D bestand toesturen voorzien van uw specificaties. Als service voor onze klanten berekenen we de juiste gasveer en kunnen we deze inclusief 3D-tekening en de gehele assembly naar onze klanten sturen.

Extra service

Brimotech Solutions is toegewijd aan het leveren van kwaliteitsproducten en service aan onze klanten. Door op maat gemaakte producties kunnen we een hoger niveau van kwaliteitscontrole handhaven en ervoor zorgen dat de producten voldoen aan de specifieke eisen van elke klant. Bestelt u gasveren of dempers die uit verschillende onderdelen bestaan? Dan zorgen wij ervoor dat deze in elkaar gezet worden, zodat u een kant-en-klaar totaalpakket ontvangt. Op die manier garanderen wij de kwaliteit van ons product. Het fysiek toezenden van een prototype voor de inbouw van gasveren is bij ons mogelijk.

Benieuwd welk product u het beste kunt toepassen in uw systeem? Geef uw wensen aan ons door en wij maken een berekening op maat voor u. Vul onderstaand contactformulier in of neem contact met ons op via +31 0320 769 103.